031 010 272KONTAKT
0item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pametna ura U80, rdeča

Pametna ura U80, rdeča

24,49 €

(Na zalogi)

Pametna ura U80, rdeča

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Opis

Pametna ura U8O je dobro zasnovana pametna ura, ki omogoča enostavno uporabo in udobno nošenje. Povezava z mobilnim telefonom na platformi Android je vzpostavljena preko bluetooth povezave.
Šifra artikla: 0100141

Zaloga: Na zalogi

24,49 €

Podrobnosti

Pametna ura U8O je dobro zasnovana pametna ura, ki omogoča enostavno uporabo in udobno nošenje. Povezava z mobilnim telefonom na platformi Android je vzpostavljena preko bluetooth povezave. Po uspešno vzpostavljeni povezavi bluetooth omogoča številne uporabne funkcije kot je prikaz klicev in klicanje, branje SMS sporočil, predvajanje glasbe, pedometer, barometer, višinomer, prikaz časa, štoparico, imenik, opozorilo proti kraji, daljinsko upravljanje in prikaz kamere telefona, spremljanje spanca, opozorilnik za pitje tekočin in gibanje ter še mnogo več. Omogoča uporabo tudi v avtomobilu za prostoročno telefoniranje (pri vožnji glejte na cesto in vozite previdno). Pametna ura vsebuje delčke, ki jih lahko otrok pogoltne ali vdihne, zato izdelka ne pustite nenadzorovanega otrokom.TEHNIčNE SPECIFIKACIJE

- Dimenzije: 40 x 47 x 9.9 mm

- 1,5" TFT zaslon (kapacitiven)

- Jezika prikaza: angleški

- Baterija: 230 mAh (polymer lithium)

- čas polnjenja: 2-3 h

- čas v pripravljenosti: do 160 ur

- Združljiva z Android telefoni, ki podpirajo Bluetooth 2.1 ali višjo.

- Garancija: 1 leto

- Micro USB priključek

- Teža: 43 g

- Budilka

- Prikaz časa

- Koledar

- Alarm proti kraji

- Pedometer

- Barometer (prikaz temperature in pritiska)

- Višinomer

- Daljinsko sprožanje kamere telefona

- Štoparica

- Bluetooth

- Mikrofon in zvočnik za pogovor preko ure

- Predvajalnik glasbe

- Bralnik SMS sporočil

- Zgodovina klicev

- Način varčevanja z energijo

- Možnost klicanja in sprejemanja klicev

- Sinhronizacija imenika

- Kalkulator

- Opozorilnik za čas spanja, pitje tekočine, čas sedenjaOPIS FUNKCIJ

• BLUETOOTH – pametna ura U8O omogoča povezovanje preko povezave Bluetooth. Povezavo lahko prekinemo in vzpostavimo po želji. Omogoča enostavno povezavo s telefonom Android.

• IMENIK – v kolikor povežemo pametno uro z mobilnim telefonom, se sinhronizira imenik kontaktov in je viden na napravi. Omogoča pregled do 1000 kontaktov.

• KLICANJE – je omogočeno kadar imamo vzpostavljeno Bluetooth povezavo s telefonom. Omogoča vnos klicne številke in/ali klic na izbran kontakt v imeniku.

• SPOROčILA SMS – omogoča pregled prejetih in poslanih SMS sporočil iz telefona.

• ZGODOVINA KLICEV – pametna ura omogoča pregled zgrešenih, dohodnih in odhodnih klicev kot prikaz vseh klicev.

• OBVESTILA – omogoča prikaz obvestil na zaslonu pametne ure (potrebna je namestitev namenske Android aplikacije »BT notifier«)

• NASTAVITVE – možnost izbire med jeziki: angleščina, nemščina, francoščina, španščina, danščina, polščina, portugalščina, italianščina,... (slovenščina ni na voljo!); nastavitev ure/časa, nastavitev glasnosti, prikaz stanja baterije, bluetooth nastavitve (vklop/izklop, vidnost za naprave v bližini, bluetooth naziv naprave, možnost prenosa aplikacije BT notifier preko QR kode v nastavitvah naprave, možnost ponastavitve podatkov (factory reset).

• ALARM PROTI KRAJI – možnost opozorila proti kraji (vibra, zvonenje, vibra + zvonenje)

• NAčIN VARčEVANJA Z ENERGIJO – pametna ura omogoča preklop v način varčevanja z baterijo kadar je stanje napolnjenosti baterije nizko (na voljo v meniju pod »power save«).

• NASTAVITEV ZVONENJA/ZVOKA OBVESTIL – omogoča izbiro med nameščenimi zvonenji (5 različnih zvonenj) in načinom obvestil (vibra, zvonenje, vibra + zvonenje).

• BAROMETER – omogoča prikaz trenutnega pritiska v hPA ter trenutne temperature v stopinjah celzija.

• ALTMETER (višinomer) – omogoča prikaz trenutne relativne nadmorske višine v metrih.

• ŠTOPARICA – vgrajena štoparica vam omogoča merjenje časa, funkcije start (začetek), stop (konec) in reset (ponastavitev na nič).

• PREDVAJALNIK GLASBE – vgrajen predvajalnik glasbe omogoča predvajanje glasbe iz mobilnega telefona preko bluetooth povezave na pametni uri. Na voljo so funkcije nastavitve glasnosti, predvajanje/pavza, naprej/nazaj ter prikaz naziva predvajane skladbe. Predvajanje je možno tudi v ozadju, kar pomeni da ni potrebno imeti odprt predvajalnik ves čas predvajanja.

• BUDILKA/ALARM – omogoča nastavitev časa za do 5 različnih budilk/alarmov.

• KOLEDAR – pametna ura ima vgrajen koledar, kar pomeni da lahko pregledujete koledar preprosto preko vaše pametne ure.

• KAMERA - pametna ura U8O omogoča prikaz slike kamere iz telefona na zaslonu pametne ure in enostavno proženje zajema na daljavo ter prikaz zajete slike.

• KALKULATOR – naredite izračune kar na zaslonu pametne ure, kalkulator omogoča izračun z osnovnimi matematičnimi operacijami (+,-,x,/, +/-, brisanje, C, =, .)

• SPREMLJANJE KAKOVOSTI SPANJA – pametna ura beleži čas globokega spanca in čas spanja in vam na podlagi teh podatkov izpiše ali je bila količina spanca zadostna ali premajhna.

• OPOZORILNIK ZA čAS SEDENJA/GIBANJA – ne pozabite na gibanje, pametna ura U8O vas bo opomnila kdaj je čas za gibanje. Nastavite si želen čas opozorila in nikoli ne boste pozabili na sprehod.

• OPOZORILNIK ZA PITJE VODE (TEKOčINE) - ne pozabite na pitje primerne količine vode, pametna ura U8O vas bo opomnila kdaj morate popiti kozarec vode. Nastavite si želen čas opozorila in nikoli ne boste dehidrirani.Za uporabo vseh funkcionalnosti morate na vaši Android napravi namestiti aplikacije iz Google Play trgovine (aplikacije so brezplačne):

BTnotification (https://play.google.com/store/apps/detailsčid=com.along02.btnotification)

Smartwatch (https://play.google.com/store/apps/detailsčid=com.bt.smartwatch)

Dodatne informacije

barva Ne
Velikost Ne
Proizvajalec Ne

Oznake izdelka

Za ločevanje oznak uporabite presledke. Uporabite enojne navednice (') za komentarje.

  1. Bodite prvi in ocenite ta artikel

Napišite svoj komentar