031 010 272KONTAKT
0item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Postopek nakupa


Izdelke v košarico dodajate s klikom na gumb »V košarico.«


KOŠARICA:


Do svoje košarice lahko pridete s klikom na zeleno ikono košarice v zgornjem desnem kotu. Nato pa izberete možnost »Košarica«.
(Na košarici je označeno število vseh artiklov, ki so v njej.)


Odpre se okno »Košarica«.
Za vsak izdelek posebej so v košarici v vrsticah razvidni naslednji podatki:
Slika artikla, ime artikla, cena na enoto, količina in znesek.
•    S klikom na znak  X  izdelek odstranite iz košarice.
•    Klik na sliko ali ime artikla odpre stran artikla.
•    Količino artiklov spreminjate s klikom na znak  +  ali  –  . Ko nastavite želeno količino kliknite na gumb »Preračunaj vrednosti«.  Počakajte nekaj sekund, da se preračuna količina, znesek, znesek skupaj in končni seštevek.


Na desni strani lahko vnesete promocijsko kodo tako, da kliknete na meni: PROMOCIJSKA KODA in v polje pod besedilom: »V to polje vnesete promocijsko kodo« vnesete promocijsko kodo, nato pa kliknete na gumb »Uporabi kodo« (da lahko kodo koristite, morate biti na spletni trgovini ENAKUP.si registrirani kot »član«).
V meniju pod tem (POVZETEK KOŠARICE) se bodo spremenile določene vrednosti.


Meni POVZETEK KOŠARICE prikazuje naslednje podatke: Znesek skupaj (cene vseh artiklov, ki se nahajajo v košarici), stroški (Pošta Slovenije) (stroški dostave s pomočjo Pošte Slovenije) in končni seštevek (seštevek cen vseh artiklov v košarici in stroškov dostave).


če želite v košarico dodati še kakšen izdelek, se v spletno trgovino vrnete s klikom na gumb »Nadaljujte z nakupi«. (če želite košarico izprazniti, kliknite na gumb »Izprazni košarico«.)


Ko ste zadovoljni z izborom izdelkov, ki jih želite kupiti, kliknite na gumb »Zaključi nakup«.


Z nakupom nadaljujete na »blagajni«.

 


BLAGAJNA:


Do blagajne lahko pridete tudi s klikom na zeleno ikono košarice v zgornjem desnem kotu. Nato pa izberete možnost »Blagajna«.
Odpre se okno »Blagajna«.

Podatki kupca:
•    če boste nakupovali kot »gost«, ročno izpolnite podatke kupca: Ime, priimek, e-poštni naslov, naslov, kraj, poštna številka, država, telefon in če želite tudi podjetje, faks ter davčna številka.
•    če nakupujete kot »član« pa pritisnite gumb »PRIJAVA« in podatki, ki ste jih vnesli v svoj profil, se bodo izpolnili sami. če manjka kakšen podatek, ga izpolnite.
če želite, lahko ob enem tudi ustvarite svoj uporabniški račun tako, da odkljukate (kliknete v) prazen okvirček »Ustvari uporabniški račun« (če ste že prijavljeni kot »član« ta možnost ne bo prikazana).
S klikom na okvirček pred »Dostava na ta naslov«,  pa se strinjate da artikle/-el pošljemo na zgoraj izbran naslov (privzeto je kljukica po navadi že označena - če se s trditvijo ne strinjate, odstranite kljukico).

Način dostave:
Cena dostave:  3,60 €
Pošiljko bo dostavila: Pošta Slovenije.


Dodatne informacije:
če je kupec izbral:
•    način plačila po povzetju, naslovnik dostavljalcu (Pošte Slovenije) plača odkupnino (odkupnino predstavlja: skupna cena artiklov, stroški dostave (cena dostave za nakupe pod 150 € znaša 3,60 €) in "odkupnino po povzetju" v višini 0,99€).
•    način plačila po predračunu, naslovnik plača - skupno ceno artiklov in stroške dostave (cena dostave za nakupe pod 150 € znaša 3,60 €)).
Več informacij o dostavi in plačilu najdete na dnu strani, pod: Dostava blaga in plačilo.

Promocijska koda:
če bi želeli vnesti promocijsko kodo, to storite tako, da kliknete na zelen kvadratek z znakom » - « zraven napisa »Promocijska koda«.
Odpre se okence, nad njim pa piše: »Vnesite vašo promocijsko kodo«. V okence vpišete vašo promocijsko kodo in kliknete na zelen gumb Potrdi (ki se nahaja pod tem okencem).
Ko se podatki osvežijo, se številka »Za plačilo« spremeni.

Komentar:
če želite dodati kakšen komentar, kliknite na moder kvadratek z znakom » - « zraven napisa »Komentar«.
Odpre se okence, vanj pa lahko zapišete svoj komentar.

Povzetek nakupa:
Na desni strani okna »Blagajna« se nahaja zelen gumb, na katerem je slika nakupovalnega vozička in zapisan znesek za plačilo (€). če na njega kliknete, se odpre okence, v katerem so zapisani: Ime artikla, količina in znesek za vsak posamezen artikel ter »Znesek skupaj« - za vse artikle skupaj, stroški (dostave – Pošta Slovenije) in strošek plačila po povzetju.
če želite okence »Povzetek nakupa« zapreti, še enkrat kliknete na zelen gumb.

Način plačila:
Na voljo sta dva načina plačila in sicer:
•    Plačilo po povzetju (doplačilo 0,99€) in
•    Plačilo po predračunu, kar pomeni nakazilo na TRR (TRR: SI56 6100 0000 6795 197).

Za plačilo:
Pod »Načini plačila« se nahaja znesek »Za plačilo«, ki je zapisan z odebeljenimi črkami/številkami.

Splošni pogoji:
če želite nakupovati na spletni trgovini ENAKUP.si morate biti seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja in se z njimi tudi strinjati oziroma jih sprejemati. Zato je potrebno splošne pogoje prebrati (v sivem okencu na desni strani) in odkljukati kvadratek »Sprejemam splošne pogoje poslovanja«, če se z njimi seveda strinjate.

E-novice:
če želite prejemati e-novice spletne trgovine ENAKUP.si, odkljukajte kvadratek pred "Prijava na e-novice" in obveščali vas bomo o akcijah, nagradnih igrah, novi ponudbi...

Oddaj naročilo:
Ko ste zadovoljni s podatki v oknu »Blagajna« in ste izpolnili/odkljukali vse potrebne podatke za uspešno naročilo, kliknite na zeleni gumb »Oddaj naročilo«, ki se nahaja na spodnji desni strani okna »Blagajna«.
Ko oddate naročilo, se odpre okno: HVALA ZA NAKUP!
»Vaša številka naročila je #« in vaša devet-mestna osebna številka naročila.
»Na e-poštni naslov vam bomo poslali potrditveno sporočilo z vsemi podrobnostmi nakupa. Natisnite naročilo«


SPREMLJANJE STANJA NAROčILA
če ste član spletne trgovine ENAKUP.si lahko spremljate stanje naročila in sicer tako, da se prijavite v svoj uporabniški račun z e-poštnim naslovom in izbranim geslom. Odpre se okno »Upravljanje računa« in meni »Moj račun« na levi strani. V meniju kliknete na »Moja naročila«. Odpre se okno »Moja naročila«.

 

ENAKUP.si