031 010 272KONTAKT
0item(s)

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Postopek registracije, prijave, odjave

 

Postopek registracije

 

članom ENAKUP.si so v spletni trgovini vedno dostopni podatki o statusu in vsebini naročila, možno je urejanje profila…

 

Kliknite na povezavo PRIJAVA v zgornjem desnem kotu. Odpre se vam stran z naslovom: Prijavite se ali ustvarite nov račun.

Pod besedilom »Novi kupci; S kreiranjem uporabniškega računa pridobite možnosti kot na primer: naročila potekajo hitreje, shraniti je moč več naslovov dostave, pregled naročil, urejanje profila in več« kliknite na gumb Dodaj račun.

Odpre se vam okno z naslovom: Dodaj račun.

Vnesite OSEBNE PODATKE (ime*, priimek*, e-poštni naslov* če želite odkljukate prijavo na e-novice in vpišete davčno številko,) in PODATKE O PRIJAVI (geslo*, ponovi geslo*). Podatki, ki so označeni z zvezdico (*) so obvezna polja.

Kliknete na gumb Potrdi.

Odpre se okno Upravljanje računa ter besedilo »Zahvaljujemo se vam za registracijo na ENAKUP.si« in »Pozdravljen/a, Ime Priimek! Namizje omogoča hiter pregled dogajanja na vašem računu. Z izbiro spodnjih povezav je mogoče že vnešene podatke preurediti po lastni/pravilni presoji.«

Pod tem besedilom se odpre okno Podatki o računu.

če želite spremeniti kakšen podatek ali dodati na primer naslov za plačilo in dostavo, kliknete na gumb Spremeni ali Upravljaj v rubriki, ki jo želite spreminjati.

Na levi strani se nahaja tudi meni z naslovom Moj račun. če kliknete na eno izmed povezav v meniju si lahko ogledate, spreminjate, dodajate podatke v naslednjih kategorijah vašega računa:

 • Podatki o računu
 • Naslovi
 • Moja naročila
 • Dogovori o plačilu
 • Ponavljajoči profili
 • Moje ocene
 • Moje oznake
 • Lista želja
 • Moje aplikacije
 • Prijava na novice
 • Moji prenosi

 

Prijava v uporabniški račun

Po registraciji/ustvarjenem uporabniškem računu lahko do svojega uporabniškega računa dostopate s svojim uporabniškim imenom (E-poštni naslov) in geslom.

Navodila: Kliknite na povezavo PRIJAVA v zgornjem desnem kotu. Odpre se vam stran z naslovom: Prijavite se ali ustvarite nov račun. Pod besedilom »Registrirani kupci; če račun že imate se lahko prijavite« vpišite svoj e-poštni naslov (uporabniško ime) in geslo v okvirčka in kliknite na gumb Prijava.

če ste pozabili geslo, kliknite na povezavo: Ste pozabili gesloč

Odpre se okno: Ste pozabili geslo; TUKAJ PRIDOBITE VAŠE GESLO.

V predvideno okence vnesite vaš e-poštni naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Kliknite na gumb Potrdi (spodaj desno).

Prejeli boste e-pošto (zadeva: Ponastavitev gesla za Ime Priimek; pošiljatelj: info@enakup.si) s povezavo do ponastavitve gesla. Kliknite na povezavo (ali jo vnesite v naslovno okence brskalnika). Odpre se vam okno: Ste pozabili gesloč

Vnesite novo geslo v okenca (geslo, ponovi geslo).

 

Odjava iz uporabniškega računa

Ne pozabite se odjaviti iz računa ENAKUP.si! Še posebej bodite pozorni na odjavo, če uporabljate javno dostopen računalnik.

ENAKUP.si ne odgovarja za morebitno zlorabo vašega uporabniškega računa zaradi malomarnosti!

Ko se boste želeli odjaviti iz računa, kliknite na povezavo ODJAVA v zgornjem desnem kotu. V oknu se bo izpisalo naslednje besedilo:

»Ste odjavljeni

Odjavili ste se, v 5 sekundah boste preusmerjeni na našo spletno stran.«

Počakajte še 5 sekund, da se pokaže začetna stran spletne trgovine enkaup.si